Muhtar Mehmet Kaya, 7/24 sahada çalışıyor.

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mehmet Kaya, 7/24 sahada, mahalle halkının sorunlarını çözmek için çalışıyor. Kaya, mahallede yaşayanların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için her gün mahallede geziyor. Ayrıca, mahallenin sorunlarını çözmek için ilgili kurumlarla da sürekli iletişim halinde bulunuyor. Kaya’nın çalışmaları, mahalle halkı tarafından takdir ediliyor. Mahalle halkı, Kaya’nın mahalleye yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını ifade ediyor. Kaya, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Karşıyaka Mahallesi Muhtarlığı için yeniden aday olacağını açıkladı. Kaya, “Mahallemize hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğim. Mahalle halkımızın sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağım” dedi. Kaya’nın…

GÜNDEM YAŞAM 

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mehmet Kaya, 7/24 sahada, mahalle halkının sorunlarını çözmek için çalışıyor.

Kaya, mahallede yaşayanların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için her gün mahallede geziyor. Ayrıca, mahallenin sorunlarını çözmek için ilgili kurumlarla da sürekli iletişim halinde bulunuyor.

Kaya’nın çalışmaları, mahalle halkı tarafından takdir ediliyor. Mahalle halkı, Kaya’nın mahalleye yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını ifade ediyor.

Kaya, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Karşıyaka Mahallesi Muhtarlığı için yeniden aday olacağını açıkladı.

Kaya, “Mahallemize hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğim. Mahalle halkımızın sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Kaya’nın yeniden aday olması, mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Mahalle halkı, Kaya’nın mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı yeniden aday olmasından mutlu olduklarını ifade etti.

Kaya’nın yeniden aday olması, Karşıyaka Mahallesi’nin geleceğine dair umut verdi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment